Föreningen

Anmälan Bomässan 2020

Bomässan 2020 genomförs 21 – 23 februari, öppettider fredag 12 – 18, lördag 10-17, söndag 10-17 i NOVAB Arena, Drottning Kristinas väg, Mariestad.

Allékonstföreningen är inbjuden att disponera en monter på 2x10m i korridoren mellan Hall C och Tunaholmshallen. Där strömmar mycket folk!
Monterväggarna är även i år svarta och som vanligt är det ovisst exakt vilka ytor vi kan disponera för hängning. Ytorna kommer att lottas bland anmälda konstnärer. Tänk på att det kan vara dålig belysning på en del ställen, till monterväggarna måste vi kvittera ut specialkrokar och använda linor, annars tunna spik till de vita väggarna i korridorerna.

Alla skall bära namnskylt med föreningens logga. Hoppas ni har sparat dessa!
I vår monter har vi en gemensamhetsutställning och material med reklam för vår förening och presentation av er utställare om ni vill! Vi turas om att bemanna montern enligt schema där ni får anteckna er.
Montern möbleras med möbler från Kyrkornas Second Hand butik som sponsrar oss på så sätt.

Årets mässansvarig heter Elisabeth Tengmer.

I år är det inget ballongsläpp, däremot erbjuds alla besökare att gå en tipspromenad. I vår monter kommer vi ha en fråga uppsatt som rör vår förening. Mässans tolv utställare har skänkt priser till tipspromenaden, och vårt pris är ett konstverk som föreningen köper in av någon utlottad konstnär som är medlem.

I skrivande stund är 10 konstnärer anmälda.

Välkommen med din anmälan på vår hemsida eller via epost till margaretaedman22@gmail.com. I år måste vi ta ut en avgift, 100 kr per deltagare, detta för att täcka bland annat annonskostnader i mässtidningen. Avgiften sätts in på vårt plusgiro 538338-5.

Mariestad 2020-01-18

Kommentarer inaktiverade för Anmälan Bomässan 2020

Tack så mycket!