Föreningen

Anmälan till Bomässan

Bomässan 2019 genomförs 22 – 24 februari, öppettider fredag 12 – 18, lördag 10-17, söndag 10-17 i NOVAB Arena, Drottning Kristinas väg, Mariestad.

Allékonstföreningen är inbjuden att disponera en monter på 2x10m i korridoren mellan Hall C och Tunaholmshallen. Där strömmar mycket folk!
Monterväggarna är även i år svarta och som vanligt är det ovisst exakt vilka ytor vi kan disponera för hängning. Ytorna kommer att lottas bland anmälda konstnärer. Tänk på att det kan vara dålig belysning på en del ställen, till monterväggarna måste vi kvittera ut specialkrokar och använda linor, annars tunna spik till de vita väggarna i korridorerna.

Alla skall bära namnskylt med föreningens logga. Hoppas ni har sparat dessa!
I vår monter har vi en gemensamhetsutställning och material med reklam för vår förening och presentation av er utställare om ni vill! Vi turas om att bemanna montern enligt schema där ni får anteckna er.
Montern möbleras med möbler från Kyrkornas Second Hand butik som sponsrar oss på så sätt.

Mässansvarig Rasmus Eklund, föreslår att vi hänger redan på onsdag kl 15.00, då finns ju torsdag och fredag morgon att fullfölja eller justera. Det är bra om tavlorna till montern kommer in så tidigt som möjligt.

För den som vill skänka en tavla att lottas ut i Ballongsläppet måste detta anmälas senast den 20190201 till mässansvarig, rasmus@bomässan.se. Mer om tävlingen finns på deras hemsida. Från hemsidan kan ni också skriva ut fribiljetter och ge till familj o vänner! För dem som inte har dator har föreningen fått ett antal att dela ut.

I skrivande stund är 8 konstnärer anmälda.

Välkommen med din anmälan på vår hemsida, facebook, till vår ordförande eller undertecknad!

Mariestad 20190127
Kerstin Lind-Rosander 0738001210, kerstin.lind.rosandergmail.com

Kommentarer inaktiverade för Anmälan till Bomässan

Tack så mycket!