Anders Johansson

Anjo Tanke & Form
Anjo Konstfoto
Signerade originalfoton i ett enda exemplar.
”Livet är fullt av ögonblick. Några tillhör mig!”
Det finns många fotografer, som tar perfekta bilder. Som väntar timme efter timme på den rätta skuggan. Och som fångar de vackraste vyer, maskrosens kronblad, lodjurets jakt eller den gamles skarpa fårade ansikte. Som konstfotograf vill jag fånga ögonblicket! Det som finns när jag går förbi, sitter och betraktar omgivningen eller försöker extrahera det lilla – eller det stora – ur ett annat perspektiv.
Det kameran ser är inte alltid det du och jag ser. Och då kan allt bli förtrollat. Inte exakt, inte alltid skarpt, kanske inte precist – men förtrollat! Du ska ha möjlighet att göra din egen bildtolkning. Ha rätten att själv se. Jag manipulerar aldrig en bild. De du ser har kameran sett. Det är kameran som målar. Världen är min palett. Häri ligger det spännande operfekta!
Bilderna beskärs i bildprogram, men jag gör inga andra förändringar! De som inte går till Akryl- eller Canvastryck skriver jag ut på Skaraborgs Konstgrafiska verkstad i Skövde med en s.k. Giclée storformatskrivare på Fine Art papper (konstnärskvalitét). De inramade formaten är 50×40 (bild: 40×30), 70×50 (bild: 50-60×40) eller 50×50 (bild: 44×44). Canvas och Akryl är i regel ca 60-100×60.
Låt gärna mitt ögonblick bli ditt!
Kontakt:Anders Johansson
Anjo Tanke & Form
Slörvägen 12
542 36 Mariestad
0703125806
anjo@tankeochform.se

Tack så mycket!